Pàgines

dimarts, 19 de febrer del 2013

Hotcakes - sense gluten

Panqueques (hotcakes) d'ametlla -


Ingredients:

1 1/2 tasses de farina d'ametlles - Com fer la farina
d'ametlla? AQUÍ
1/2 culleradeta de bicarbonat de sodi
1/4 a 1/2 culleradeta de sal
1/2 culleradeta de canela (opcional)
3 ous grans
4-5 cullerades de llet de coco.
2 cullerades de mel d'abella
1 culleradeta de vainilla o suc de 1/2 llimona
1/4 tassa de fruita (opcional)



Instruccions:
- Tassa mitjana: mesclar farina d'ametlles, la sal i el bicarbonat de sodi i canela.
- En una altra tassa, mesclar ous, mel, llet de coco i vainilla.
- Afegir els ingredients líquids als secs i mesclar. Deixar reposar durant uns minuts.
- Pre-calentar paella a foc mig.
- Buidar la mescla formant el panqueque, fins que comenci a bullir. Donar-li la volta i continuar cuinant fins que quedi ferm. Es pot posar oli a la paella per a que no s'agafi.
Cubrir amb mel o edulcorant natural, fruita i crema de coco freds, o res de res.

Font:  urbanposer.blogspot.com.ar
Traducció: equip de Vida Lúcida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada