Ciruelas
pasas con filetes de seitán
Racions per a 4 persones
Preparació: 12 min i cocció: 15 min
- 450 g seitan tallat en filets
- 400 ml caldo vegetal
- 25 g sucre integral
- 250 g cebetes tendres
- 200 g pastanagues- 20-25 prunes
- 3 llimones
- 20 ml oli oliva
- 1 culleradeta gengibre fresc
- 1 culleradeta de tamari
- fonoll fresc (eneldo)
- sal
Picar les cebetes fines, tallar les pastanagues en daus, i ratllar el gengibre.
Salsa: Cebeta picada a la caçola, amb un rajolí d'oli d'oliva. Després incorporar la pastanaga en daus. Quan ja estan toves, afegir el suc de 2 llimones, el sucre, el caldo vegetal, el gengibre recent ratllat, el tamari, les prunes i, finalment, una limona tallada en rodanxes i sense pelar. Deixar coure, destapat i a foc mig, per a que redueixi el suc. Es corregeix de sal i es reserva.Mentres, passar els filets de seitan en una paella. Servir en plats i posar la salseta per sobre. Es pot decorar amb unes rametes de fonoll.
...Al dia següent encara està més bo.
Racions per a 4 persones
Preparació: 12 min i cocció: 15 min
- 450 g seitan tallat en filets
- 400 ml caldo vegetal
- 25 g sucre integral
- 200 g pastanagues- 20-25 prunes
- 3 llimones
- 20 ml oli oliva
- 1 culleradeta gengibre fresc
- 1 culleradeta de tamari
- fonoll fresc (eneldo)
- sal
Picar les cebetes fines, tallar les pastanagues en daus, i ratllar el gengibre.
Salsa: Cebeta picada a la caçola, amb un rajolí d'oli d'oliva. Després incorporar la pastanaga en daus. Quan ja estan toves, afegir el suc de 2 llimones, el sucre, el caldo vegetal, el gengibre recent ratllat, el tamari, les prunes i, finalment, una limona tallada en rodanxes i sense pelar. Deixar coure, destapat i a foc mig, per a que redueixi el suc. Es corregeix de sal i es reserva.Mentres, passar els filets de seitan en una paella. Servir en plats i posar la salseta per sobre. Es pot decorar amb unes rametes de fonoll.
...Al dia següent encara està més bo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada